GESPOT: MARMAR COPENHAGEN


Wauw! We hebben weer een nieuw merkje gespot en we waren op slag verliefd: MarMar Copenhagen. Dit super mooie merk ontwerpt sinds 2007 haar collecties op basis van contrasten: country chique versus urban cool, oud versus nieuw of luxe versus functioneel. Op deze manier creëren ze unieke looks die bovendien van hele hoge kwaliteit zijn. MarMar Copenhagen heeft kleding voor kids van 6 maanden tot 12 jaar. Bovendien is MarMar erg milieubewust bezig, en proberen zij ecologische effecten zo minimaal mogelijk te houden. Zo gebruiken ze alleen biologische stoffen en wordt de kleding zo dicht mogelijk bij Europa geproduceerd om transport zo veel mogelijk te beperken. In de huidige collectie van dit mooie merk zien we een aantal mooie, klassieke kleuren, stoere wassingen en luipaard printjes terugkomen. Het was erg moeilijk, maar we hebben toch een aantal van onze favoriete looks voor jullie uitgelicht.  Echte toppers vinden wij het petrol rokje met aflopende stippenprint, de jumpsuit met luipaard print en het korte broekje met marble dye. De de prachtige klassieke jurk in mooie pastel tint vonden wij een echte musthave. En tot slot spotten we nog een lekkere grijze sweat pants die elke outfit een stoere uitstraling geeft. Zijn jullie ook zo enthousiast over MarMar Copenhagen? Je kunt nog veel meer nieuwe items bekijken via de link.

Bekijk alle items van MarMar Copenhagen via de link

MarMar CopenhagenMarMar CopenhagenMarMar Copenhagenshopbig38shopbig47

Je shopt MarMar Copenhagen via deze link

Wat vind jij van MarMar Copenhagen?

Tags: ,