DE VERJAARDAG OUTFIT VAN SAAR


Door Sandra:

Vorige week dinsdag was het zover en werd mijn oudste 6 jaar!!  Ze keek er zelf enorm naar uit en had het er dagelijks over. Ik kan het gewoon niet geloven dat ze nu alweer zes jaar is. Heel cliché maar wat gaat het toch ongelooflijk hard! Natuurlijk hoort er bij een verjaardag een nieuwe outfit! Nouja nieuw…het werd een combi van tweedehands en nieuw :)Ik ben wel van het tweedehands met nieuw combineren,  of iets duurder in combinatie met goedkoper.

Ik vond bij iemand via instagram een ontzettend toffe rok, die ik gewoon ‘moest’ hebben 😉 Soms heb ik dat met bepaalde items. Herkenbaar?  Ik combineerde de rok met de maillot van Iglo + Indi en prachtige panterprint top van Mar Mar Copenhagen. Het merk Mar Mar Copenhagen ben ik al een tijdje fan van. Prachtig merk met mooie  kleuren en klassieke stijl. De collecties zijn geïnspireerd op oude boeken en films, wat je terug ziet aan de details en stoffen van de kleding. Mijn oog viel gelijk op blauwe kleur, prachtige roezelrand  rond de nek en de panterprint. Als ik ergens fan van ben dat is het wel panterprint. In nijn kast en die van de kids hangen ook aardig wat wat items met panterprint inmiddels. Kan het gewoon niet laten om elk seizoen weer wat aan te schaffen. Wat vinden jullie van Saar haar (verjaardag) outfit?

Je kunt de top van Mar Mar Copenhagen shoppen via deze link

Klik hier om de top direct te shoppen bij Mar Mar Copenhagen

Wat vind jij van deze combi? Is deze outfit ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , ,

Plaats een reactie