DE HIPPE NIEUWE SNEAKERS VAN REIN & MAAS

DE HIPPE NIEUWE SNEAKERS VAN REIN & MAAS

Schoenen. Mijn verslaving. Van sneakers, hakken, laarzen, prints, boots tot slippers. De zolder staat vol met schoenen. De zolder van mijn ouders staat nog propvol en door het hele huis laat ik ook her en der wat slingeren. Tot grote irritatie van manlief aan toe! Deze verslaving heb ik overigens geërfd van mijn lieve oma, dus eigenlijk ik ben er best trots op :).

Anyway, de jongens hebben ook al wat schoenen versleten. Letterlijk en figuurlijk. Ze doen er werkelijk waar alles mee en denken echt niet aan hun schoenen (en aan mama) als ze als een hondje over de stoeptegels banjeren. Of wat dacht je van remmen met de neuzen van je schoen tijdens het steppen? Naast dat zij het dus als praktisch gebruiksvoorwerp zien, moet het ook aan een paar belangrijke eisen voldoen volgens de jongens. De schoenen moeten namelijk KEI-hard kunnen rennen en ze vinden het fijn als ze de schoenen zelf makkelijk aan en uit krijgen.
Plus de eisen van mama; comfortabel, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en vergeet natuurlijk niet dé looks!
Zo kwamen wij uit bij de nieuwe collectie van Shoesme.

Met zijn drietjes zijn we achter de computer gedoken en hebben alle schoenen bekeken. Klittenband was wel favoriet bij de jongens, dus werd onze zoekopdracht weer een tikkeltje makkelijker. Uiteindelijk viel ons oog op deze toffe sneakers met witte zolen. Even snel de voeten opmeten……. Shoesme heeft daar namelijk een súper handig tabelletje voor!

Toen POST NL ons huis weer had gevonden, was ik blij verrast! De sneakers zijn gemaakt van armygroen en blauw canvas met jeanslook. De dubbele klittenbandsluiting is van microleer. O, wat vind ik het toch fantastisch al die verschillende materialen. Dat maakt een item zo speels en uniek!

De jongens trokken de schoenen direct aan na schooltijd. Oeps. Ik had toch goed gemeten? Ja, keurig gemeten met het maatadvies van Shoesme. Alleen had ik even over de extra informatie gelezen dat deze sneaker wel iets ruimer en breder valt. Laten Rein en Maas net van die smalle voetjes hebben…. Gelukkig was dit binnen een dag weer geruild voor een maatje kleiner. Leerlesje voor moeders! Nu kunnen de jongens weer KEI-hard rennen mét een orthopedisch voetbedje. WIN WIN toch?

Dit toffe sneakertje vind je hier

Via deze link vind je de rest van de nieuwe Shoesme collectie

Tags: , ,

Plaats een reactie