DE NIEUWE FEESTOUTFIT VAN REIN & MAAS

Door Heddy:

It’s beginning to look a lot like Christmas…. Ik hoor je denken… Die is niet wijs! En ik begrijp het ook! Sinterklaas moet eerst nog arriveren in ons kikkerlandje en ik zing al Kerstliedjes. Een beetje vreemd is het wel, maar ik heb er wel een reden voor.

Ieder jaar weer stress ik alle winkels langs om nog even snel een kerstoutfitje samen te stellen voor de jongens. Het liefste met wat accessoires, want een drie delig pak voor 2 uurtjes fun vind ik wat overdreven. Met als gevolg dat ik overal misgrijp en alles uitverkocht is. Door de juiste accessoires tover je een dagelijks outfitje om in wat meer glitter en glam, ofterwijl shinen onder die kerstboom!

Onlangs kwam ik deze fijne basic bretels tegen bij de Zara. Uit voorzorg heb ik ze direct meegenomen, want ik wilde dit jaar eens niet zwetend en zwoegend de feestdagen in gaan.
Ik combineerde de bretels met een mooi wit blousje, skinny grey jeans en hun leren instappertjes. Door de wassing van de jeans blijft de look wel lekker stoer, maar rond de feestdagen mag het wel een classy-finishing-touch hebben.

These two handsome gentlemen are ready! Zijn jullie stiekem al een kerstoutfit aan het samenstellen?

Je shopt de bretels via deze link & klik hier voor de blousjes

Je shopt de bretels via deze link & klik hier voor de blousjes

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie