REIN & MAAS IN HIPPE MATCHING ZOMEROUTFITS

REIN & MAAS IN HIPPE MATCHING ZOMEROUTFITS

Door: Heddy

Ik heb de zomer in mijn bol 
Alle terrassen zijn weer vol
Het strand bezaait met mensen
Wat valt er nog te wensen
Voor mij begint nu echt de lol ….

Dat deuntje kwam in mijn bolletje toen ik deze foto’s maakte en het eindresultaat zag. Oeps, ik ben geloof ik erg enthousiast geworden van dat ene zonnetje in februari. De wintersport kleren zijn weer op zolder opgeborgen, de extreem dikke truien van de jongens zijn weer een plankje gestegen in de kast en langzaam ben ik aan het kijken wat ze nog passen van vorig jaar zomer. Dit jaar gaan wij namelijk in april een heerlijk zonnige bestemming opzoeken, reden genoeg om alvast te starten met het voorwerk (eh, lees shoppen….)

Na een uur struinen en speuren op Kixx online (ze hebben zo ontzettend veel leuks, je raakt niet uitgekeken!) was het winkelmandje gevuld. Allebei de jongens dragen een broekje van Vingino. Rein heeft een spijkershortje aan, fijne stretch en een mooie wassing. Ik moet jullie meteen iets bekennen…. Dit spijkerbroekje ga ik ook scoren voor Maas. Het is soms zo fijn om goede items twee keer in de kast te hebben hangen. Ik leer het ook nooit he….
Rein draagt op het spijkershortje een groene polo van Scotch Shrunk. Groen is wel het thema van deze match zoals jullie kunnen zien. Maas draagt namelijk een super leuk broekje van Vingino. De zakken op het broekje zijn echt vetcool, aldus Maas. Het witte shirtje van Scotch Shrunk was echt liefde op het eerste gezicht, door die kleurteinten op het shirtje is het echt werkelijk met allerlei combinaties te dragen. Een musthave!

En die witte melkflessen met blauwe plekken, schrammen en bulten? Die scoor je bij ons gratis en voor niets. Boys will be boys! And I love it!

Klik hier om deze gave shorts te shoppen 

Het poloshirt van Rein vind je hier & via deze link shop je het musthave tshirt van Rein

Bekijk hier de 50 favorieten van dit seizoen van Free bij Kixx Online

 

 

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie