REIN EN MAAS IN VINGINO!

REIN EN MAAS IN VINGINO!

Door Heddy:

Leave a little sparkle wherever you go!

Een aantal blogs terug heb ik jullie mijn allereerste partyoutfit gedeeld, althans het partyoutfit van de jongens. Ik dook in het eerste, beste, simpele jurkje die ik in mijn kast vond, aangezien ik mezelf even was vergeten. Herkenbaar mama’s? In de afgelopen weken heb ik regelmatig wat prive berichtjes gekregen van allerlei knappe en lieve kindjes die erg blij waren met deze outfitinspiratie, waardoor ik nog heel graag iets met jullie deel!

Onze decembermaand ziet er, net als bij ieder ander, als volgt uit. Feesten, eten, uitbrakken, laagje extra make-up om de vermoeidheid te verdoezelen en dat alles onder het genot van familie en vrienden. De Kerstdagen hebben wij inmiddels afgevinkt en beoordeeld met een dikke 9+. Terwijl de kerststol nog tussen onze kiezen zit, kijken wij al uit naar het volgende feestje. Wij gaan het jaar namelijk met onze dierbare vrienden afsluiten. Terugkijkend naar het afgelopen jaar en proostend 2018 verwelkomen, het blijft iets moois!

Een goede reden om daarom ook een goed outfitje te hebben voor de boys (en voor mezelf dit keer ook!) Rein en Maas hebben vorig jaar model gestaan voor Vingino. Na deze shoot ben ik zo verliefd geworden op de fijne jeans. De jongens kunnen er heel goed in bewegen en hebben een perfecte pasvorm! Deze jeans heeft een lage kontzakken, versleten wasssing en stoere verfspatten. LOVE! Daarop heb ik een mooi wit blousje, met een klein blauw streepje. En dan last but not least, de allermooiste blazer ever!! WOW!! De wollen kwaliteit maakt hem helemaal winterproof en lekker warm. Na de feestdagen combineer ik deze camo blazer met een grijs basic ‘t shirt en het volgende outfitje is dus alweer klaar!

Dit toffe blazertje is echt een musthave in de kast! Hebben jullie ook een feestelijk outfitje voor Oud&Nieuw?

Je kunt de blazer hier shoppen bij Vingino in de SALE

Klik hier om direct bij Vingino te shoppen

Wat vind jij van deze outfits van Rein en Maas?

Tags: ,

1 Reactie

  • door frederieke1
    Posted 4 januari 2018 14:33 0Likes

    Vrolijke mannen en superleuke outfits!!!! XFree

Plaats een reactie