REIN & MAAS IN GAVE OUTFIT RYLEE & CRU

Door Heddy:

Als het hartje zomer is, voel ik me voor 100% een zomermens. Heerlijk ontbijten in het zonnetje, urenlang stoepkrijten of fietsen met de kids en natuurlijk die zwoele zomeravonden…. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Maar toch, als de herfst dan langzaam zijn intrede doet krijg ik daar ook oprecht kriebels van. De mooie kleuren van de herfst spreken mij vooral aan, in combinatie met een heerlijk zonnetje natuurlijk!

En omdat ik mezelf in de categorie ‘alle-seizoenen-hebben-z’n-charme’ plaats, deel ik vandaag met jullie een lekker herfstoutfitje voor de boys! Zoals de meeste van jullie weten heb ik een zwak voor items dubbel kopen. Ik kan je wel vertellen dat mijn portemonnee, en wederhelft, het daar niet altijd mee eens zijn. Papa van Rein en Maas, mocht je dit lezen….. Ik heb me keurig gedragen dit keer!

Ik werd namelijk verliefd op deze prachtige, zachte kleuren van het merk Rylee & Cru. Het straalt warmte en rust uit, vooral dat laatste kan geen kwaad om een beetje extra toe te voegen bij Rein en Maas, hihi! De ecru kleurige trui die Maas draagt staat hem zo mooi. De kleur kan hij zeker nu nog goed hebben, met nog een licht getint zomerhuidje! Straks knallen we er een sjaal bij, zodat hij hem nog lang kan doordragen. Wat ik echt helemaal te gek vind aan deze trui is die iets langere achterkant. Ik heb echt een pure zwak voor deze stoere, oversizede look. Een heerlijke jeans eronder met een paar leren instappertjes van de Zara.

Om er natuurlijk wel voor te zorgen dat ze echt twinnen heb ik de Burgundy kleur van Gray Label en een jeanskleur toegevoegd. Het broekje van Rein is ook van het merk Rylee & Cru en heeft een geweldige pasvorm. Doordat hij bij de beentjes wat strakker valt, kan ik ook deze weer goed combineren met een paar leuke sokken van Mingo en zijn leren instappers.

Ik zeg niets meer aan doen……. of zal ik mijn eigen kast in duiken om het hele twinning-is-winning avontuur af te maken?

Je kunt de items van Rylee & Cru hier shoppen bij Lou & Blue

Je kunt de items van Rylee & Cru hier shoppen bij Lou & Blue

Wat vind jij van deze outfits van Rein & Maas?

Tags: , , , , ,

1 Reactie

  • door Patty
    Posted 15 oktober 2017 23:26 0Likes

    Super outfits en ook leuk straks met een sjaal! Wat een gaaf behang heb je trouwens! Van welk merk is het? En weet je nog welke collectie? Hopelijk weet je net zoveel van behang als kleding, hihi.

Plaats een reactie