REIN & MAAS IN NIEUWE OUTFITS VAN ZARA EN SCOTCH SHRUNK

REIN & MAAS IN NIEUWE OUTFITS VAN ZARA EN SCOTCH SHRUNK

Door: Heddy

Ik stond erbij en ik keek er naar…. Groeien! Ja, de jongens gaan steeds meer de lengte in, hun snoetjes veranderen in échte kleuters en ik moet mee met die tijd! Of beter gezegd, ik mag mee met die tijd! Wat een bofkont ben ik toch als mama….

Het was wel even wennen, van 24/7 met de kids samen naar het schoolse ritme. Iedere ochtend liggen de kleren al netjes klaar voor de jongens. En sinds 4 maanden zijn dat altijd 2 verschillende sets. Ik koop zelfs tegenwoordig items in enkelvoud en nooit meer dubbel…. Wie had dat ooit gedacht? Haha!
Tot ik deze skinny van de Zara in mijn winkelmandje deed, heb ik me weer 1x laten gaan. En daar ben ik heel blij mee, want wat een fijn modelletje! Bij de beentjes sluit het broekje mooi aan, maar bij de billen staat ‘ie wel stoerder. Een goede basic en perfect te combineren met hun nieuwe zwarte trui van Scotch Shrunk in de sale en hun grijze gebreide trui van de Zara. De hogere col van de Zara trui vind ik erg gaaf staan bij Maas. Rein heeft een blauwe polo aan met stipjes van Scotch Shrunk. Een paar stoere leren kistjes eronder van de Zara en een nieuwe schooldag kan weer starten….

Je shopt dit stoere broekje hier & de wollen trui hier

Klik hier om bij Scotch Shrunk in de sale te shoppen

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie