SEM IN SCOTCH SHRUNK

Als het aan ons ligt mag het wel weer lente worden…. Koud weer, regen, storm, wij zijn er een beetje klaar mee en verlangen naar zonnige dagen…. Om alvast een beetje in de ‘lente’ stemming te komen draagt Sem vandaag een outfitje van de SS collectie van Scotch Shrunk. De collectie bevat veel pastelkleurige items en kleding voor echte surfdudes. Je waant je echt op een tropisch paradijs met deze collectie. Sem draagt vandaag een lichtroze sweater met een hippe spijkerbroek met zwartgrijze all-over print en een spijkerjasje. De sjaal is van Zara. Hebben jullie al leuke items geshopt voor het voorjaar? Sem is er in ieder geval klaar voor! Have a fashionable day.

Shop hier de items van Scotch Shrunk

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-3

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-10

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-11

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-4

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-14

Shop hier leuke items van de SS15 collectie van Scotch Shrunk!

 

Wat vinden jullie van Sem’s coole outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,