Scotch and Soda Shrunk en Scotch R’Belle


De wintercollectie en het kleurgebruik van Scotchmondjevol Scotch and Soda Shrunk en Scotch R’Belle– sluit perfect aan op de herfst én kindermode trends. Vooral het kleurgebruik is he-le-maal up to date. Meest dominante kleurtje en trend is toch wel army groen, maar ik word ook bijzonder gelukkig van de bordeaux rode winterjas met stippen, het korte jasje met bronskleurige giraffen, de grijze wollen muts, de sterrenlegging, de army parka jas, de baseball sweats en eigenlijk nog veel meer! Deze collectie is gewoon om hebberig van te worden. Moge dat duidelijk zijn.
Keer op keer spot ik weer geweldige items van Scotch and Soda én zus, dus ook op Kindermodeblog kunnen we hier geen genoeg van krijgen. Niet voor niets is dit één van Nederlands populairste kinderkleding merken. Hier weer een selectie van mijn favorieten. Welke is jouw favoriet?

Bekijk de gehele Scotch collectie bij Schweigmann

Scotch R'Belle-jasje giraffenScotch R'Belle-bordeaux jasScotch & Soda-shirtScotch & Soda-sweaterScotch R'Belle wintercollectie

Scotch en soda wintercollectie

Scotch shoppen 

Wat vind jij van Scotch?

Tags: , , , , , ,

0 Reacties

  • door Linda Achterberg
    Posted 16 oktober 2012 21:31 0Likes

    Ik vind de jongenstrui,waarop staat Hi,Bye, superrrrleukkk!!!

Plaats een reactie