SEM IN SCOTCH & SHRUNK


Het is alweer woensdag en we hebben blue monday ver achter ons gelaten! De nieuwe collectie van Scotch & Shrunk is natuurlijk weer te gek en omdat de collectie altijd in delen binnenkomt kunnen we ons maar blijven verlekkeren. Vandaag wil ik een cool shirt met je delen, wit met rood gestreept en geinige tekst erop; Bleu or Blue?  Een vrij simpel shirt, maar helemaal hip voor coole jongens en leuk voor de zomer. Dit shirt draag je leuk op een lichte jeans met sneakertjes eronder, bijvoorbeeld All Stars. In de nieuwe collectie van Scotch zitten ook nog een paar andere hele leuke gestreepte shirts. Ga zeker even kijken!

Klik hier voor de nieuwe collectie van Scotch & Shrunk

DSC_035612

DSC_035812

Klik hier om dit shirt te shoppen

of

Klik hier voor meer Scotch!

 

Wat vind jij van dit shirtje?

Tags: , ,

Plaats een reactie