ZO DRAGEN REIN & MAAS DE COLTRUI MET KERST!

ZO DRAGEN REIN & MAAS DE COLTRUI MET KERST!

Door Heddy:

Ken je dat? Minimaal driekwart van de foto’s die je maakt van je kids, zijn bewogen, met gekke bek en bevat gelukkig geen geluidsmateriaal…..
Met een hoop grapjes, kletspraatjes en afleidingen komen we vaak nog wel tot een geinig resultaat en eind goed al goed; everybody stays happy!

Wel komt hier de gouden tip…. Vermijd de maand december voor het maken van ‘normale’ foto’s. Tranen omdat Sinterklaas net verplicht terug naar Spanje moet en het hele huis op z’n kop staat met alle feestdagen die al voor de deur liggen. Als je het hebt over een prikkelgevoelige periode, staat deze met stipt op 1. Gelukkig zijn wij daar als volwassenen zelf bij en kunnen wij de kids voor zover mogelijk nog een beetje daarin beschermen. Relaxte weekenden met veel pyjama outfits, lekker naar buiten en ook over de gewone, normale dingen hebben. Op zondag lekker klussen met papa in hun oude kleren, rommelen en ravotten. Echte jongensmomenten, terwijl ik het huis opruim voordat de schoonmaakster komt….. oeps!

Papa is hun held, hun voorbeeld. Zo zei Rein laatst “papa, wat zie jij er mooi uit zeg”. Papa droeg toen een mooi, groen colletje met een blaze. Yes, totaal mijn smaak voor de winter!! Goede boots eronder en je bent klaar.
Ik ben niet vies van een beetje twinnen, dus heb ik bij de Zara deze geweldige knitwear colletjes gekocht.
Ideaal voor onder een blazer, vest of gewoon te dragen op een jeans. Sluit mooi aan bij de hals, ook fijn voor al die winterse blote nekjes….. Nu heb ik de colletjes gecombineerd met de ruit en zwarte blazer van Name It, die ik in mijn vorige blog gescoord heb bij Kixx Online! Je kan alle kanten op met die blazers, want door deze fijne colletjes ligt outfit 2 klaar voor de Kerst!

Shop de col hier bij Zara

Shop de col hier bij Zara

Wat vind jij van de (kerst) outfits van Maas & Rein?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie