REIN & MAAS ZIJN KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN!

REIN & MAAS ZIJN KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN!

Door Heddy:

Voor alles is een eerste keer. Eerste keer flesje, eerste boterham, eerste keer op het potje, eerste keer op de fiets, eerste keer naar school…. Allemaal mijlpalen waar je als ouders staat te juichen als een klein kind. Dit jaar mogen wij de jongens voor het eerst op school brengen voor het kerstdiner in de klas. Misschien weet je dat nog zelf van vroeger. Glitter in je haren, je mooiste outfit uit de kast, allemaal kaarsjes in de klas en papa’s en mama’s die heerlijke hapjes hebben gemaakt. Samen zijn, is toch wel de kerstgedachte ieder jaar! En dit jaar voor het eerst met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, wat een bofkonten.

Naast deze hele fijne kerstspirit kon ik het natuurlijk niet laten om voor Kindermodeblog alvast een leuk setje uit te zoeken voor de boys en te delen! Waar ze vorig jaar er nog exact hetzelfde bij liepen, ben ik nu gegaan voor 2 verschillende outfitjes bij Kixx Online. Ik heb over alle kledingstukken heel goed nagedacht, zodat ze het nu al kunnen dragen met wat al in de kast hangt. Weet je nog, dat is mijn doel hihi. Er zit van alles tussen, zoals een tof ruitblousje voor maar liefst 40% en een basic Vingino shirtje voor een zacht prijsje.

Rein, de oudste van de twee, 20 hele minuten…. rockt de zwarte chino van Vingino met grijze bies aan de zijkant. Om het zwart wat meer af te laten steken heb ik gekozen voor een groene ruit blouse van het merk Jumping the Couch. Hij draagt ‘m nu op een jeans, Vans eronder en klaar. Voor de Kerst heb ik een zwarte blazer van Name It gescoord, voor echt een fijn prijsje en door de joggingstof zit het super comfi! Het iniminie glinsterdraadje wat erin zit, maakt ‘m wel extra feestelijk. Je moet echt wel goede ogen hebben daarvoor, dus perfect voor boys!

Dan kom ik bij Maas. Hij draagt een ruit blazer van Name It. Het blazertje sluit mooi aan, is soepel en zit dus in zijn ogen net zo lekker als een Spiderman pak. Om het jasje meer te laten spreken heb ik er een effen groen shirt onder gedaan, wat goed matcht met de schoenen en het blousje van zijn broer. De broek is nu al genomineerd als best pants of the year! Door allebei overigens, want die neushoorns maken wel indruk. Voor het eerst een broekje van Scotch Shrunk gekocht, ze passen het eindelijk! Ook weer zo’n klein mijlpaaltje….

p.s. die coole looks en knipogen hebben ze niet van mij……

Zijn jullie al klaar voor de feestdagen?

Rein:

  1. Blazer Name it
  2. Blouse Jumping the couch
  3. Broek Vingino

Maas:

  1. Geruite blazer Name it
  2. Longsleeve Vingino
  3. Broek Scotch Shrunk

Klik hier om direct naar Kixx Online te gaan om de outfits van Rein & Maas te shoppen

Heb jij de party outfit voor de feestdagen al klaar liggen?

 

Plaats een reactie