REIN EN MAAS IN BOBO CHOSES!

REIN EN MAAS IN BOBO CHOSES!

Door Heddy:

Als ik denk aan mijn favoriete merken voor de jongens, staat dit merk echt wel in mijn top 3. Allereerst omdat ik de kwaliteit echt waanzinnig vind. Alle items van Bobo Choses zijn nog steeds prachtig en worden hier volop gedragen! Als ik het lookbook bekijk online, zou ik werkelijk alles wel willen kopen voor die twee apen. De styling is helemaal af! Maargoed, er groeit hier geen geldboom in de tuin en als je een beetje kan rekenen, is alles keer 2 best wel een duur geintje! Ik ben daardoor echt op zoek gegaan naar leuke basics, die je echt met alles kunt combineren. En dit is het eerste deel wat ik wil delen met jullie!

Hallo leuk T-shirt met apenprint! Welkom in onze kast! Ik heb ‘m een maatje groter besteld, aangezien Bobo Choses wel wat kort en wijd valt. Nu valt ie lekker nonchalant, dat is tevens reden nummer twee waarom ik zo verliefd ben op dit merk!  Het shirt dragen wij nu met een lekker vest, want waarom wachten op de zomer? Rein en Maas dragen er nu een skinny jeans van de Zara onder. De wassing van die jeans vind ik stoer staan met de kleur van het shirtje! Al dragen ze hem ook graag op de Mingo green dots harem met witte sneakers! Hou mijn instagram maar in de gaten, want dat is ook een geliefd setje!

Ik ben stiekem heel benieuwd wat jullie al gescoord hebben van dit leuke merk en/of wat er op de wishlist staat!

Je kunt de T-shirt van Bobo Choses hier shoppen

Je shopt de nieuwe collectie van Bobo Choses hier

Is dit merk ook een van jou favorieten?

Tags: ,

Plaats een reactie