5X HIER SHOP JE TE GEKKE FEESTCOLLECTIES


5X HIER SHOP JE TE GEKKE FEESTCOLLECTIES

December, dé feestmaand van het het jaar is in volle gang! De dennengeur van de kerstboom in huis, de lichtjes in de winkelstraten… it’s beginning to look a lot like Christmas! Hartstikke leuk natuurlijk al die (school) kerstdiners, familie bezoekjes en gezellige feestjes maar het zorgt hier en daar ook voor de nodige outfit stress. Help! Ben jij dit jaar goed voorbereid en heb je alle outfits al klaar liggen? Of ben jij nog druk aan het zoeken en shoppen?  Hieronder tippen we 5 merken met een toffe feestcollectie. Van budget tot wat duurder. Één ding is zeker, hier shop je de leukste party outfits. Be inspired!

#1 Tumble ‘N Dry – Misschien dat je de blog over de partycollectie van Tumble al voorbij hebt zien komen op Kindermodeblog? Deze knaller van een feestcollectie moet je namelijk even zien. De leukste party dresses, blazers, Xmas sweaters en (metallic) leggings! Van baby- tot teens, ja hoor hier vind je zeker wat leuks!

#2 Zara – Zara kan en mag gewoon niet in dit lijstje ontbreken. Betaalbaar én ook hier een speciale collectie voor alle feestelijke gelegenheden deze maand! We zien veel glitters ( what’s not to like?) toffe accessoires, pakken voor de boys, tule en velvet materialen. Tip!

Name it – Ook bij Name it shop je voor betaalbare prijsjes een te gekke party look voor je kind(eren). Ga jij dit jaar voor een full Name it party look? Of mix & match je er op los met andere merken en kledingstukken?

America Today Junior – Dé perfecte party collectie wanneer jouw kids ook wel van een tikkie stoere feestoutfit houden. Wanneer je bijvoorbeeld een mooie sweater over een witte blouse draagt, maak je het gelijk gekleed en feestelijk. En ook de bow tie mag het party seizoen eigenlijk niet ontbreken.

Mar Mar copenhagen – Wil je echt even uitpakken en voor een echt feestelijke outfit gaan deze Kerst? Neem dan zeker even een kijkje bij het Deense MarMar Copenhagen. Bij dit mooie kinderkleding merk shop je namelijk ook hele mooie party items. Kledingstukken die er echt waanzinnig uit zien! Kijk zelf maar…

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen?

Plaats een reactie