DE VELVET PARTY JURK VAN KATE!


DE VELVET PARTY JURK VAN KATE!

Door Judith:

De feestdagen staan weer voor de deur en hoe gezellig is dat toch. Sinterklaas is alweer even in het land en bij ons zijn de kinderen echt hyper. Maar ik denk dat dat bij iedereen het geval is. Er is ook dan wel iedere dag iets. Pietengym op school en bij de peutergym, Sinterklaas op kantoor van papa en mama, Sinterklaas bij ons om de hoek, bij hockey. Al zou je niet willen je komt ze overal tegen. Maar begrijp me niet verkeerd. Ik houd er ontzettend van dus ga het ook zeker niet uit de weg. Die grote glimlachen en die hartjes die sneller kloppen als ze de schoen zetten. Het blijft toch iets magisch. Ergens ben ik ook blij dat hij volgende week weer lekker naar Spanje vertrekt. Kan ik me niet meer verspreken, slapen de kinderen hopelijk iets beter en kan ik het huis in kerstsferen gaan brengen.

Dit jaar toch anders dan anders want we zitten nu zoals jullie al weten in een tijdelijk huis. We hadden gehoopt voor de kerst weer in ons eigen huis te gaan dat momenteel verbouwd wordt maar alles loopt iets vertraging op. En dat is niet gek of verrassend gelukkig. Maar ik heb wel enorm veel zin in de feestdagen en alles wat erbij komt kijken. De boom die straks een plekje krijgt. De gerechten voor de feestdagen uitzoeken maar ook de outfits. Voor Kate ben ik alvast op zoek gegaan naar een geschikte party-outfit. Ze houdt van jurken en glitter en glamour maar het is ook een stoer meisje. Ik heb twee outfits voor haar gekocht en diegene die ze hier showt is haar op het lijf geschreven en wil ze het liefst nu al aan.

Het is een donkergrijze fluwelen jurk met gouden sterren van Tumble ’N Dry. De taille van de jurk is heel speels afgewerkt met een gouden koord. Onder deze jurk heeft ze een geweldige gouden maillot met glitters van Le Big aan. Le Big heeft echt geweldige maillots en sokken met toffe prints en kleuren die een outfit net weer af maken. Ik zou ze wel in iedere kleur willen kopen. Ze zijn niet goedkoop maar je moet ze misschien ook meer als een legging zien met kwaliteit.

Volgens mij is Kate klaar voor een feestje en kan ze met deze jurk wel aankomen. Ik ben benieuwd naar jullie party outfits.

Liefs Judith en Kate

Je shopt de party jurk van Kate hier 

Je shopt de party jurk van Kate hier 

Klik hier voor meer party outfit inspiratie

Tags: , ,

Plaats een reactie