JULIE HAAR OUTFIT VOOR HET KERSTDINER!

JULIE HAAR OUTFIT VOOR HET KERSTDINER!

Door Renske:

Nog een weekje en de kerstvakantie begint gewoon alweer! Ons hele huis is al helemaal in kerstsferen en I love it! Ik kan echt kerst prularia blijven kopen, alles wat goud is en glittert wil ik eigenlijk meenemen. Nog een weekje werken en ik ben zelf ook 2 weken vrij dus dat is wel een extra fijn vooruitzicht.

Volgende week hebben de kids kerstdiner op school, Beau op de peuterspeelzaal en de meisjes in de klas. Ze zijn al helemaal excited en tellen de dagen af. Sinds haar eerste kerstdiner op school draagt Julie dezelfde oufit als haar bff, de eerste keer niet eens helemaal expres maar sindsdien MOET er elk jaar hetzelfde gedragen worden. Wij vinden het wel leuk en hebben de meisjes dit jaar weer mee de stad in genomen om zelf hun party setje bij elkaar te zoeken. En waar in de stad heb je daarvoor meer keus dan bij Zara? De meiden zijn met camera in de hand “vloggend” de winkel door gelopen en ze hebben denk ik elke partydress / legging / rok / top aan gehad. Echt heerlijk vind ik dat, shoppen kunnen ze niet jong genoeg leren toch 🙂

Omdat we al weken geleden dit gouden glittertruitje met ruches in huis gehaald hadden, hebben ze uiteindelijk voor dit zwarte tule rokje met laagjes gekozen. Echt wat voor kerst maar ook zeker daarna leuk om door te dragen. Eronder draagt Julie hier een zwarte panty met gouden sterretjes van Hema maar om ‘n straks af te wisselen heb ik ook een metallic gouden legging voor haar gescoord.
We maken de outfit hier af met een gouden haarbandje en tasje van Name It en chelsea boots van Zara.Helemaal party ready al dus, en jij?

Is dit rokje ook iets voor jouw meisje?

Je shopt de tule rok hier voor een leuk prijsje bij Zara

Je shopt de tule rok hier voor een leuk prijsje bij Zara

Zijn jullie al klaar voor kerst?

1 Reactie

  • door Jennifer
    Posted 17 december 2018 13:01 0Likes

    Mag ik vragen van wel merk het glitter topje is? Erg leuk? Zoek nog last minute kerst outfit?

Plaats een reactie