READY TO PARTY MET TUMBLE ‘N DRY


READY TO PARTY MET TUMBLE ‘N DRY

Hebben jullie ook altijd het gevoel dat de laatste weken van het jaar extra hard voorbij vliegen? We zijn alweer halverwege november en voor je het weet staan alle feestdagen voor de deur. Super gezellig en vooral een maand om ook qua kleding lekker los te gaan. Let’s party! December is dé maand voor extra gezelligheid in huis, lekker eten en veel tijd samen. Nu zijn wij hier bij Kindermodeblog sowieso niet vies van een glansje hier en een glitter daar, en met de feestdagen al helemaal niet!

En ook Tumble ‘N Dry heeft het goed begrepen en komt met een knaller van een party collectie. Daarom willen wij ‘m zeker even benoemen en vooral: laten zien! Metallic jurken, shiny leggings, velvet stoffen, gave blazers en feestelijke print T-shirts. Ja met deze collectie komen de kids de feestdagen zeker fashionable door. Zelfs voor de allerkleinsten kun je een topper van een party outfit shoppen. Je zou bijna willen dat het elke dag feest was, en eigenlijk kan dat ook gewoon. Oke, niet letterlijk een feestdag, maar de kleding is ook ná of vóór het hele feestgedruis super goed te combineren. De truc zit ‘m dan vooral in het ‘downdressen’. Waar je tijdens Kers of Oud & Nieuw lekker over de top gaat, doe je dat ervoor of erna iets rustiger (of niet!).

Dress to impress, dat is waar het met de feestdagen allemaal om draait. Ben jij al volop aan het shoppen voor een feestelijk party outfit? En wat is voor jou hét party item dat niet mag ontbreken voor een geslaagde feestoutfit? Benieuwd! Laat ook zeker even weten wat jij van de party collectie van Tumble ‘N Dry vindt en welk kledingstuk er voor jou tussenuit springt.

Je shopt de party collectie van Tumble ‘N Dry hier

Klik hier om de gehele party collectie van Tumble ‘N Dry te zien en shoppen

Ben jij al klaar voor de feestdagen? En naar welke feestdag in december kijk jij het meest uit?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie