VAN TOP TOT TEEN PARTY READY!

VAN TOP TOT TEEN PARTY READY!

Door Renske:

Zo daar gaat ie weer die man met die witte baard. Hartstikke leuk geweest maar ik denk dat bijna elke moeder kan beamen dat het ook fijn is dat ie weer weg is 🙂

En voor mezelf helemaal want doe mij maar kerst! Dus vandaag komt de kerstboom in huis en gaan we het hele huis kerstklaar maken. En sinds de kleur goud naast panterprint mijn nieuwe obsessie is wordt het hele huis GOUD!  Met uiteraard wat panter hier en daar maar dat kan nou eenmaal altijd en matcht lekker met goud.

Dus ook onze party outfits dit jaar moeten natuurlijk met een touch of gold! Ik deelde vorige week al een outfitje van Phileine en deze week is daar dan optie 2! Wederom bij Hema vond ik dit zwarte velvet jurkje met gouden studs. Goed modelletje, heerlijk stofje en een heel fijn prijsje. Er moest alleen nog echt iets shiny’s onder en dat vond ik in deze goudkleurige metallic legging van funky XS die ook weer onder andere party outfits kan! Tikkie fout maar dat mag met kerst en hou ik wel van 🙂

We maken de look af met een gouden glitter haarbandje van Name It en haar zwarte Vans al zie ik daar liever nog iets anders voor in de plaats. Maar voor nu helemaal goed zo!

Wat vind jij van deze outfit?

  1. Jurk Hema
  2. Legging FunkyXs

  1. Jurk Hema
  2. Legging FunkyXs

Wat vinden jullie van de nieuwe party outfit (nummer 2) van Phileine?

 

Plaats een reactie