10X GEWELDIGE KINDERSCHOENEN MERKEN!

10X GEWELDIGE KINDERSCHOENEN MERKEN!

Kinderschoenen! Ik hou van ze! Het is daarom soms ook zó jammer dat kindervoeten zó snel groeien. Soms heb je een paar waarbij alles klopt. De pasvorm – goed voor de voeten – én die gewoon heel erg leuk zijn om te zien. Heb je nét dat perfecte paar gevonden, waar je zoon(tje) of dochter(tje) helemaal blij mee is, heeft zoon of dochterlief een groeispurt gehad en kun je weer opnieuw beginnen met zoeken naar die ene perfecte schoen. Weet je het even niet meer? Pak dán even deze blog op Kindermodeblog erbij! Jouw kinderschoenen reminder 🙂 Ik zeg altijd, schoenen kunnen je outfit maken of breken.

Deze foto hierboven deelde ik eerder deze week al op mijn Instagram account met de vraag wat jullie favoriete kinderschoenen merken zijn. Er zijn namelijk écht wel heel veel gave merken in kinderschoenen land te vinden.

Een kleine greep merken die jullie noemden waren oa: Timberlands, VEJA, Dr. Martens, Vans en Hip, maar check de instagram post hier, om er even helemaal doorheen te scrollen! Stuk voor stuk hele toffe merken. Wie weet zie je een kinderschoenen merk dat je nog niet kent.

Maar hieronder heb ik mijn lijstje gemaakt met 10 gave kinderschoenen merken. Deze 10 merken zijn vooral een aanrader wanneer je nét even naar wat anders op zoek bent. Wanneer je voor een wat gekker model of opvallender printje wilt gaan! Het zijn kinderschoenen merken met bijna allemaal baby- én kinderschoenen voor jongens en meisjes! Hier komt ie! In willekeurige volgorde 😉

Laat je even weten welk merk jouw favoriet is? En als je nog een kinderschoenen tip hebt, laat het dan zéker even weten in een reactie!

Liefs Free

#1 Galucci Shoes – Gallucci is een Italiaans kinderschoenen merk waar ik ieder seizoen weer mijn ogen uitkijk. Zo gaaf! De schoenen collectie is een combinatie van echt klassieke modellen met een super fashionable touch. Van de eerste baby schoentjes tot aan loafers, laarzen en toffe sneakers. De kinderschoenen van Gallucci zijn niet goedkoop, maar daar koop je dan wel een uniek paar schoenen voor van hele mooie en rijke kwaliteit. Bekijk zeker even de website om meer van deze kinderschoenen collectie te zien.

#2 Donsje Amsterdam – Een baby- en kinderschoenen merk van NL bodem. Misschien daarom wel extra leuk. En dit seizoen hebben de naast de te lieve babyslofjes, die je vast kent, ook kinderlaarsjes aan de collectie toegevoegd. Leren laarsjes die helemaal gevoerd zijn waardoor je kindje warm de winter door kan stappen. Er zijn verschillende kleuren en ‘printjes’. Hebben toch?!

#3 Shoesme – De kinderschoenen van Shoesme heb je hier op Kindermodeblog en op Instagram vast al wel eens voorbij zien komen. Ook voor Oliver en Doutzen shop ik hier graag en voor deze winter hebben ze ook beiden een paar uit de collectie. Wat ik zelf heel fijn vind aan de kinderschoenen van Shoesme is dat je weet dat de kinderschoenen een goed voetbed hebben. De collectie is heel ruim waardoor er altijd wel een paar schoenen tussen zit voor jouw zoon of dochter. Aanradertje!

#4 Akid – Met een paar kinderschoenen van Akid aan je voeten weet je zeker dat je goed voor de dag komt. Ook bij dit kinderschoenen merk zijn ze niet bang voor een beetje gekkigheid en ‘out of the box’ prints en kleurencombinaties. I like! Ken jij dit kinderschoenen merk al? Benieuwd wat jij er van vindt.

#5 Clic! – Het kinderschoenen merk Clic! is ook een aanrader! De kinderschoenen worden allemaal in Spanja geproduceerd van mooie (leer) materialen voor de beste kwaliteit. De kinderschoenen collecties zijn trendy, maar zijn tegelijkertijd heel draagbaar en goed te combineren.

#6 Birds of nature – De kinderschoenen van NL bodem zijn goed vertegenwoordigd in dit lijstje! Trots op ons ondernemende land! Ook Birds of Nature komt uit NL en deze schoentjes en laarsjes zijn zó leuk. Ik waarschuw je dus vast als je zo de hele collectie in de webshop bekijkt. Afhankelijk van het model zijn de baby- en kinderschoenen van Bird of Nature tot maat 31 verkrijgbaar.

#7 Missouri – Missouri is een Italiaans kinderschoenen merk en de collectie is qua stijl uiteenlopend te noemen. Van super klassiek en soms ook een beetje suf, tot mega fashionable en on trend! En bij die laatste categorie heb je mij te pakken. Want van een beetje eye-catcher en vooruitstrevend schoentje word ik blij! Ik weet zelf niet of deze schoenen in Nederland verkocht worden ( wie het weet mag het zeggen) maar thank god leven we in een tijd met internet 😉

#8 Naturino – Net als Shoesme, is ook Naturino een kinderschoenen merk waarbij kwaliteit en een goed voetbed zeer hoog in het vaandel staan en waar ze zich beiden ook steeds in blijven ontwikkelen. En dat mag ook wel eens gezegd worden, want best fijn om te weten dat je kinderen op goede schoenen rondstappen. Bij Naturino shop je ook voor je zoon of dochter de leukste kinderschoenen!

#9 Maison Mangostan – Ja, je snapt natuurlijk dat de kinderschoenen van Maison Mangostan niet kunnen ontbreken in dit lijstje. Zeker één van mijn favorieten. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik dit merk voor de allereerste keer spotte op de kindermode beurs in Madrid. Inmiddels opgepikt door menig stylist en fashionblogger en sindsdien gaat dit kinderschoenen merk als een speer! Uniek, out of the box en ieder seizoen weer verrassend! I love Maison Mangostan!

10# Joshua Sanders – Dit is ook een kinderschoenen merk waar ik voor het eerst op een kindermode beurs mee in aanraking ben gekomen. Bij velen nog onbekend en daarom vind ik het extra leuk om de kinderschoenen van Joshua Sanders te tippen. Vooruitstrevend, fashionable met hier en daar een knipoog!

Welke van deze 10 is jouw favoriet? Leuk als je het laat weten in een reactie hier onder de blog of op Instagram. En waar let jij allemaal op bij het kopen van kinderschoenen?

Klik hier voor meer kinderschoenen inspiratie

Volg Free hier op Instagram

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie