PRINT OP PRINT OP PRINT: DE OUTFIT VAN STERRE

PRINT OP PRINT OP PRINT: DE OUTFIT VAN STERRE

Print op print op print, wij bij Kindermodeblog houden ervan. Jij ook? En wat is jouw ultieme print op print combinatie? Leuk als je het in een reactie hieronder laat weten. Vandaag showen we je graag de outfit van Sterre, waarbij we dus een combinatie hebben gemaakt van verschillende prints. En als je de -al time favourite- streep niet rekent als print, valt het weer reuze mee ūüôā

Over de all time favourite streep gesproken, de sweater die Sterre draagt komt uit de wintercollectie van 4funkyflavours. En door ‘m dus net als Sterre hier een tikkie oversized te dragen kun je er 1. extra lang mee doen en 2. nog meer outfit combinaties mee maken. Win-win. Doordat de stof heel zacht is is de trui super comfortabel om te dragen √©n in te spelen. Het hartje op de borst valt extra op door de contrasterende kleur. Like!

En de sweater hebben we hier dus gestyled op een eye-catcher legging, say hello! en met all over print leopard winterschoenen. What is not to like? Om het geheel qua kleur nog een beetje te breken hebben we voor knal rode sokken gekozen. Een lekker kleur accent! Is dit ook een outfit combinatie voor jouw dochter?

Be inspired & happy shopping!

  1. Sweater 4funkyflavours
  2. Legging Little Man Happy 
  3. Sokken Little Man Happy 
  4. Schoenen Shoesme

KLIK HIER VOOR MEER OUTFIT INSPIRATIE BLOGS 

  1. Sweater 4funkyflavours
  2. Legging Little Man Happy 
  3. Sokken Little Man Happy 
  4. Schoenen Shoesme

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Bekijk hier de outfit van Noah

Bekijk hier de outfit van Vicky

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie