EEN VERRASSENDE OUTFIT COMBINATIE!


EEN VERRASSENDE OUTFIT COMBINATIE!

Houd jij er ook wel van? Verrassende outfit combinaties waar je blij van wordt? Mix & match outfit’s waarbij je eerst misschien denkt, is het leuk samen? Maar dat wanneer je de outfit aan ziet je direct ‘om’ bent? Vandaag inspireren we je graag met zo’n soort outfit en laten we je zien hoe je een pantalon broek kunt combineren.

Zelf worden wij dus heel vrolijk van deze stoere en een tikkie edgy meiden outfit van Vicky. De pantalon broek is in de damesmode al erg populair, maar ook binnen de kindermode maakt deze trendbroek zijn intrede. Wat wij zo leuk vinden aan de pantalon trend is dat je er echt helemaal je eigen stijl mee kunt creëren. Zo hebben we de broek Bij Vicky gecombineerd met een bordeaux print sweater van Cos I said so. De kleurenmix zorgt voor de perfecte najaarslook! Door er in dit geval een streep shirt onder te combineren, breek je het geheel een beetje op en de witte sneakers geven de outfit een frisse touch up.

Is dit stijltje ook iets voor jouw dochter? En heb jij de pantalon al geshopt (voor jezelf)?

  1. Sweater Cos I said so
  2. Pantalon Scotch R’belle
  3. Sneakers Veja

  1. Sweater Cos I said so
  2. Pantalon Scotch R’belle
  3. Sneakers Veja

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie