ADORABLE KIDZZ | OUTFIT STERRE


Wat huppelt Sterre heerlijk de straat over! En wat is er nou aandoenlijker dat het vrolijke gezichtje van deze kleine meid! We hebben het vaak over het feit dat kinderkleding lekker en comfortabel moet zitten. Niet te strak, zacht van stof en soepel vallend zijn toch wel de belangrijkste punten, en laat de outfit van Sterre hier nou precies aan voldoen! De verschillende items zijn allemaal heerlijk zacht en comfortabel en bij elkaar gecombineerd ziet het er ook nog eens helemaal hip uit! Het vest en de legging, beide van Small Rags, hebben we met dit zonnige maar frisse weer zeker nog nodig! Het detail op de knie maakt de legging extra speels en leuk! Maar als straks de zon echt doorbreekt en de we de warme dagen weer tot dagelijkse kost mogen beschouwen – wij kunnen niet wachten – zijn de top en het rokje een perfecte combinatie! De zacht roze tinten in de top van Soft Gallery matchen mooi bij het soepel vallende rokje van CarlijnQ. Sterre is ready to go! Have some fun!

Je kunt de kleding die Sterre draagt shoppen bij adorable kidzz

_63A2750

_63A2809

_63A2954

_63A2764

_63A2918

Klik hier om te shoppen bij adorablekidzz

Wat vind jij van de outfit van Sterre?

Foto’d door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie