EEN JONGENS OUTFIT OM VAN TE SMULLEN

EEN JONGENS OUTFIT OM VAN TE SMULLEN

Yes!! Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, want dit is een outfit waar wij hier zelf helemaal enthousiast van worden. De kledingstukken van de verschillende kinderkleding merken zijn los van elkaar al stuk voor stuk super items, maar gooi ze in de mix en ze worden nóg leuker.

En de kleuren blenden ook allemaal zo lekker met elkaar. Vind je niet? Noah voelt zich ‘one happy human’ in zijn outfit. De broek is van 4funkyflavours en zit echt heerlijk. De stof lekker zacht en het materiaal een tikkie shiny zoals dat bij deze broekjes helemaal hoort. Love! En hebben jullie voor de kids veel vesten in de kast liggen? Zeker wanneer het de ene dag wel winter lijkt – en dus mega koud is – en het de volgende dag weer heerlijk zacht kan zijn buiten, een ideaal kledingstuk. Makkelijk aan en uit te trekken én ook nog eens open en dicht te dragen. You het the point. Een kledingstuk dat niet mag missen in de kledingkast. En hoe gaaf is dit exemplaar?

En hoewel het geen korte broeken weer meer is, mogen de sokken nog steeds gezien worden. Je ziet ook al broeken waarbij de pijpen net wat korter zijn (jup, hoogwater mag!) en dus de sokken lekker zichtbaar. Maar heb je zoals Noah hier een lang model? Draag de sokken dan gewoon net een stukje over de pijp. Lekker warm én de leuke sokken worden gezien.

Is dit stijltje ook iets voor jouw zoon?

 1. Vest The Animal Observatory
 2. T-shirt Bandy Button
 3. Broek met bies 4funkyflavours
 4. Sokken Cos I said so
 5. Beanie Cos i Said so
 6. Sneakers Shoesme

 1. Vest The Animal Observatory
 2. T-shirt Bandy Button
 3. Broek met bies 4funkyflavours
 4. Sokken Cos I said so
 5. Beanie Cos i Said so
 6. Sneakers Shoesme

Zie jij jouw zoon al in deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie