ZEZUZULLA JURK| OUTFIT STERRE


Soms hoeft het samenstellen van een outfit helemaal niet lastig te zijn! En zeker niet wanneer je dochter een jurkjes meisje is! Want het grote voordeel van jurkjes is natuurlijk dat je al een top en bottom in één hebt 😉 Sterre draagt vandaag een print jurkje met dieren van Zezuzulla! De grijze basis kleur zorgt ervoor dat je het jurkje makkelijk kan combineren, terwijl het kobalt blauwe printje zorgt dat het jurkje alles behalve saai is! Door het frisse en knallende printje is het jurkje een echte eye-catcher! Het is een A-lijn model en gemakkelijk aan en uit te trekken door de drukknoopjes in de hals. Ideaal! Wij hebben ervoor gekozen om het jurkje te combineren met een effen legging, maar mix & match er lekker op los!

Je kunt het jurkje van Zezuzulla hier shoppen

5A1A9619

5A1A9626

5A1A9695

5A1A9677

5A1A9656

Klik hier om the shoppen bij Zezuzulla

Wat vind jij van dit jurkje van Zezuzulla?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie