PARTY OUTFIT INSPIRATIE: AMERICA TODAY JUNIOR


PARTY OUTFIT INSPIRATIE: AMERICA TODAY JUNIOR

De afgelopen weken hebben we al het een en ander aan party outfit inspiratie gedeeld hier op Kindermodeblog. Van de meest feestelijke (glitter) jurken voor meiden tot party inspiration voor boys. En vandaag tippen we je graag nog een te gekke collectie voor de feestdagen. Speciaal voor de jongens en meiden die ook wel een beetje houden van een stoere touch. Want dat stoer én feestelijk goed samengaan, bewijst de party collectie van America Today Junior maar weer. En die tippen we dus graag!

Want voor een feestelijke party outfit heb je heus niet alleen heel veel glitters nodig en hoeft je zoon ook echt niet perse strak in het pak 😉 It’s all about mix & match! Want combineer bij je zoon een mooie blouse onder een sweater of klassieke trui en hij kan zo aanschuiven aan het Kerstdiner. En hoé leuk is het sterren rokje voor de meiden? Love! Kom je direct van is de feeststemming toch? Een strikje mag eigenlijk niet ontbreken in de decembermaand. Het staat niet alleen té leuk, maar het is ook een echte finishing touch die de feestelijke outfit van je zoon compleet maakt. Onze tip? Kies hier voor een lekker printje voor een leuke knipoog aan de party outfit!

En het allerleukste aan de toffe jurken, rokken, sweaters en blouses van America Today? Je kunt ze na de feestdagen perfect door dragen. Een kwestie van net een andere combi maken. Kijk, daar houden we van. Mag er bij jouw zoon of dochter ook wel een stoere/sportieve touch aan de party outfit zitten? Dan is deze collectie een dikke aanrader!

Laat je even weten of jij al klaar bent voor de feestdagen?

Je shopt de party collectie van America Today Junior via deze link

Je shopt de party collectie van America Today Junior via deze link

Ben jij al geslaagd voor de feestdagen?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie