DOUUOD KIDS: EEN WAANZINNIG MERK!

DOUUOD KIDS: EEN WAANZINNIG MERK!

Ken jij het kinderkleding merk Douuod kids al? Tot een jaar geleden hadden wij ook nog nooit van dit merk gehoord, maar wat zijn we blij dat daar verandering in is gekomen. De collectie is waanzinnig en super (maar echt) fashionable. Vandaag tippen we je dit mooie merk maar wat graag!

‘Feel free, have no restraints and have fun!’ Dat is waar het bij dit Italiaanse kinderkleding merk om draait. Draag waar jij je prettig in voelt en waar jij zelf blij van wordt. Wees niet bang voor de meningen van anderen, want die zijn er toch altijd. Wat ons betreft zijn er geen regels binnen de kindermode, op die éne na dan: Draag waar jij je happy en comfortabel in voelt. Heb je niks met die trend die hét nu helemaal is? Laat ‘m dan lekker links liggen. En zo denkt dit waanzinnige merk er ook over bij het maken van de collecties. Ze ontwerpen en produceren wat zij mooi vinden.

En de wintercollectie is om te watertanden. Echt. We zien heel veel velvet, lurex (glitter) stoffen en roezels. En heb je de schoenen op de foto’s al gezien? LOVE! Het zijn veelal uitgesproken items, dus je moet wel durven. Alhoewel, je kunt ze natuurlijk ook weer zo combineren met andere merken en kledingstukken dat het helemaal eigen wordt.

Be inspired! En laat je even weten wat jij van dit kinderkleding merk vindt? En of je het al kent?

Klik hier om naar de website van DOUUOD KIDS te gaan

Klik hier om naar de website van DOUUOD KIDS te gaan

Ken jij DOUUOD kids al?

Tags: , ,

Plaats een reactie