FLORELISE IN X-MAS PARTY COLLECTIE AMERICA TODAY

De decembermaand is begonnen. De laatste maand van het jaar. Een maand van heel veel gezelligheid, samen zijn, etentjes en natuurlijk feestelijke outfits. Want die mogen uiteraard niet ontbreken.¬†Heerlijk! Kijk jij er ook al zo naar uit? Oke, alle stress over het kerstdiner, je eigen outfit en de cadeaus die je voor de hele familie moet regelen daar gelaten ūüėČ Puntje bij paatje ben je toch altijd weer aan het rennen en vliegen om alles voor elkaar te krijgen.

Terug naar de outfit! Want met de feestmaand in zicht delen we op Kindermodeblog maar al te graag kinderkleding inspiratie die óók leuk is voor de feestdagen. Het is natuurlijk wel fijn dat je een toffe en feestelijke outfit kunt scoren waar je ook ná al het feestgedruis nog plezier van kunt hebben. De Blue X-mass party collectie van America Today Junior is hier helemaal geschikt voor. Gave items waarmee je zoon of dochter tip top de feestdagen door kan, maar die ook de rest van de winter nog goed te combineren zijn. Kijk daar houden we van. Een typisch gevalletje van casual chique. Florelise draagt hier een streep jurk van een wat dikker rib materiaal met daaroverheen een gebreide sterren trui uit de X-mass collectie. Leuk detail is het subtiele glittertje dat verwerkt zit in de trui, die voor een extra feestelijke touch zorgt.

Gecombineerd met een metallic legging wat ons betreft een zeer geslaagde outfit om mee aan het kerstdiner te schuiven. We stylen de outfit af met fijne accessoires – een tof tasje en shiny glitter sokken – en een paar stoere flower boots. Heb jij de outfit voor jezelf en de kids al klaar liggen? Laat je alvast inspireren door de foto’s en bekijk ook zeker even de rest van de party collectie van America Today ūüôā

Je kunt de X-mass collectie van America Today Junior hier shoppen 

Klik hier om direct de party collectie bij America Today Junior te shoppen 

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie