SIEM IN AMERICA TODAY JUNIOR


 

Het baseball jack, dé trend van dit najaar

Het baseball jack is net als de bomber zo’n item dat ieder seizoen weer een schot in de roos is. Eigenlijk is dit model nooit echt uit de mode. Zeg maar gerust tijdloos. Dit exemplaar is perfect te gebruiken als tussenjas. En wanneer straks echt de bibbertijd aanbreekt – lees: hartje winter – dan draag je ‘m gewoon binnen als vest. Het moge duidelijk zijn! Ik vind deze baseball jas van Siem echt te gek! Stoer, warm en in een echte trend kleur van dit najaar: Groen!

Hoe combineer je deze jas? Deze groene bomber combineert lekker bij de verschillende herfsttinten. Dit geeft de jas in combinatie met de applicaties die op de voor- en achterkant zitten, gelijk dat ”American Highschool” gevoel. Siem draagt zijn baseball jack van America Today Junior hier op een grijs Levi’s T-shirt en een destroyed denim. Misschien denk je, hij valt wat (te) ruim?! No worries. Het baseball jack hoort namelijk wat ruimer om het lichaam te vallen. De outfit van Siem is casual, maar ook behoorlijk stoer. Vind je niet? In deze outfit kan hij perfect naar school, maar ook uren buiten op straat vertoeven. Rennen, steppen en buitenspelen met zijn vriendjes, dat is wat hij wil! Is dit ook een outfit voor jouw zoon?

America Today Junior

De nieuwe wintercollectie van America Today Junior is er zeker eentje om in de gaten te houden. Sportief, stoer en gemakkelijk te combineren. TIP! Ik heb gemerkt tijdens mijn werk dat kinderen die al een eigen smaak aan het ontwikkelen zijn, vaak de collectie America Today Junior erg leuk vinden.

Nu ben ik benieuwd, wat vind jij van de nieuwe wintercollectie? Leuk als je het ons in een reactie laat weten. Benieuwd naar het foto report van onze Back to School styling dag bij America Today? Klik dan even hier

Klik hier om de jas te shoppen bij America Today Junior

Klik hier om direct the shoppen bij America Today Junior

Wat vind jij van Siem zijn nieuwe jack? En zijn outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie