JUNES IN GAVE OUTFIT MINI RODINI

JUNES IN GAVE OUTFIT MINI RODINI

Door Alison:

Hi!

Een comfy sporty outfit voor Junes. De track pants is al een tijdje een trend en ontbreekt deze winter zeker niet uit het modebeeld. Ik vind het nog steeds super cool! Of je hem nou chic combineert of gewoon lekker sporty, alles kan. Ik heb deze gele track pants gestyled met een wat stoerdere sweater met col en een sneaker. Het mooie aan het merk Mini Rodini vind ik hun prachtige grafische, creatieve en speelse prints. En het mooie is dat de kleding van biologisch katoen en recyclebare materialen word gemaakt. Hun duurzaamheid is van groot belang, daarom is de kleding van hoge kwaliteit.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

  1. Trui Mini Rodini
  2. Track pants Mini Rodini

  1. Trui Mini Rodini
  2. Track pants Mini Rodini

Meer outfit van Junes vind je hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie