5X MOOIE BABY KINDERKLEDING MERKEN


5X MOOIE BABY KINDERKLEDING MERKEN

Ben jij in verwachting? Misschien wel van je allereerste kindje? Of net bevallen van een wolk van een baby? Of op zoek naar een mooi kraamcadeau voor je zwangere of net bevallen bestie? Lees dan zeker even verder. In deze blog tippen we je graag 5 prachtige newborn kledingmerken. Of het nu je eerste kindje is of wellicht al nummertje 2 of 3, de kledingcollecties voor de allerkleinsten lijken steeds mooier en hipper te worden. Vandaag 5 babykleding merken waar je hart sneller van gaat kloppen. Zachte kleurtinten, nóg zachtere stoffen en hier en daar een subtiele print. Ken jij deze 5 newborn babymerken al? En welke past het beste bij jouw stijl?

1.Gray Label – De babykleding van dit Nederlandse kinderkleding merk is minimalistisch en tijdloos. De meest zachte stoffen en newborn kleding gemaakt van organic cotton. Unisex, niet teveel poes pas, maar puur en neutraal.

2.Organic Zoo – Organic Zoo is zeker 1 van onze favorieten als het op newborn merken aankomt. Zoals de naam al doet vermoeden is de hele babykleding collectie gemaakt van 100% katoen. De babycollectie is om hebberig van te worden en heeft hier en daar een knipoog. Maar altijd tijdloos, rustig en super comfortabel. Oh en bekijk ook even de te lieve mutsjes.

3. Name it – De newborn collectie van Name it is ook té zoet. Een groot deel van de collectie is ook hier gemaakt van biologisch katoen en ook de prijsjes van de babycollectie van Name it zijn leuk. Je vindt hier iets meer printjes en kleur dan bij de twee bovengenoemde newborn baby merken.

4. Soft by Soft Gallery – Soft Gallery ken je misschien wel van de kinderkleding collectie, maar het baby- en kinderkleding merk heeft dus ook een basis collectie. Hierin komt de signaturen print van het merk terug. De ‘uilen print’ Naast de mooiste en schattigste baby pakjes en rompers vind je hier ook prachtige accessoires.

5.FUB – FUB is een Deens knitwear merk voor baby’s, kinderen en vrouwen. Tijdloze kledingstukken met een clean uiterlijk en van hoge kwaliteit. De newborn collectie is prachtig en uitgewerkt tot in detail. Ook hier geen poespas, maar natuurlijke materialen en neutrale kleuren(combinaties).

Ken jij deze 5 newborn kledingmerken al? En welke mag er meteen bij jou op je favorieten lijstje?

Meer baby-outfit inspiratie vind je hier

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie