3X HIPPE BABY KINDERKLEDING MERKEN


De nieuwe kinderkleding collecties worden aan de lopende band gelanceerd, maar we kunnen de collecties voor de allerkleinsten natuurlijk niet vergeten. Want ook voor de kleintjes zijn er hele fijne babymode merken die we graag even met je willen delen. Ken jij deze 3 babymerken al? En welke springt er voor jou het meeste tussenuit?

1.Organic Zoo

Wanneer je van neutrale kleurtinten en niet al teveel poespas houdt is het Engelse baby- en kindermode merk Organic Zoo echt iets voor jou. De prachtige collectie bevat rompers, broekjes, bloomers, sweaters en meer… De collectie is geheel duurzaam en gemaakt van biologisch katoen. De grappige maar subtiele (tekst) printjes geven de collectie net even een leuke knip oog. Wij zijn fan 🙂

2. Tumble ‘N Dry

Tumble ‘N Dry is vast een kinderkleding merk dat je bekent voorkomt. Maar ook voor de allerkleinsten heeft dit Nederlandse kindermode merk een hele fijne collectie. Comfortabel, makkelijk te combineren en de collectie zit vol leuke printjes en kleurtjes. Kijk daar worden we vrolijk van. En je shopt de collectie ook nog voor een leuk prijsje.

3.CarlijnQ

CarlijnQ, een Nederlands kleding- en lifestyle merk wat je gewoon wilt leren kennen. Heerlijk zachte producten om het leven van je baby nog fijner te maken. Dit baby- en kindermode merk staat toch wel bekend om haar stoere printjes en print combinaties. De nieuwe wintercollectie ziet er ook weer hebberigmakend uit. Wat vind jij ervan?

Welk babymerk spreekt jou het meeste aan?

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons webshop overzicht

Lees ook: Binnenkijker in de kinderkamer en kast van Mosi

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie