5X LEUKE BASIC KINDERKLEDING MERKEN


De kast van je kids is natuurlijk niet compleet zonder een aantal goede basics om lekker mee te mixen en matchen. Maar je hebt basics en je hebt básics.. als je begrijpt wat ik bedoel..;) En basic item hoeft helemaal niet saai te zijn. Sterker nog, een basic kan zelfs heel erg mooi zijn door bijvoorbeeld het gebruik van hele mooie stoffen of subtiele details. Voor wat goede basic inspiratie hebben we de 5 leukste basic kinderkleding merken voor je op een rijtje gezet. Have some basic shopping fun! 😉

#1. Little Label
Stijlvolle basics voor baby’s en kids tot 12 jaar vind je bij Little Label. Het motto is: stijlvolle basics van goede kwaliteit, met subtiele details en in trendy kleuren.

Desktop27

#2. Gray Label
Bij Gray Label vind je prachtig uitgevoerde, voornamelijk effen basics in rustige kleuren voor baby’s en kids tot 6 jaar. De collectie is year-round en de focus ligt op comfort en bewegingsvrijheid.

gray label

#3. Cos stores
Hou je van basics die nèt iets meer ‘edge’ hebben dan de gemiddelde basic? Dan ga je Cos vast heel tof vinden! Oh, en je shopt bij Cos ook toffe items voor papa en mama..;)

basic kinderkleding

#4. Sproet & Sprout
Alhoewel je bij Sproet & Sprout ook genoeg items met een wat drukker printje tegenkomt, kon dit merkje toch niet ontbreken in dit lijstje. Je shopt hier namelijk onder andere super toffe shirtjes en sweaters met leuke statements, én hele gave leggings. Doordat Sproet & Sprout alleen maar werkt met zwart en wit zijn alle items perfect om mee te mixen en matchen.

Desktop28

#5. House of Jamie
Last but not least, nog zo’n merk dat super stijlvol gebruik maakt van zwart, wit en grijs. Bij het Amsterdamse label House of Jamie vind je duurzame en stijlvolle essentials voor baby’s en kids tot 4 jaar. Minimalistisch en strakke ontwerpen met een klassieke touch.

house of jamie

Weet jij nog leuke basic merken die niet in dit lijstje voorkomen? Laat het ons weten via de Kindermodeblog Facebook of met een reactie hieronder!

 

Tags: , , , ,