LITTLE MAN HAPPY: DE OUTFIT VAN STERRE!


LITTLE MAN HAPPY: DE OUTFIT VAN STERRE!

Stoer, edgy, lekker eigenwijs en zeker een outfit met pit 😉 Vandaag showen we je heel graag deze toffe look van Sterre. En waar we soms heel veel te zeggen hebben over een outfit, houden we het vanavond lekker kort. Omdat soms de foto’s gewoon alles zeggen en ‘het woord’ kunnen doen.

Sterre haar outfit is van het Berlijnse kinderkleding merk Little Man Happy. Wellicht dat je vorige week deze outfit van Florijn al voorbij hebt zien komen? Een collectie om heel blij van te worden, vinden wij. En dan de schoenen. Ja de stoere winterbooties met gave details – check de veters en de zool even! – zijn van Maison Mangostan en ook dié collectie is om van te smullen. Beide merken dus een dikke aanrader!

Wat vinden jullie van Sterre haar outfit? Houd Kindermodeblog’s Instagram goed in de gaten want er komt i.s.m Little Man Happy een hele leuke give-away aan!! Whoop-whoop!

  1. Sweater / Rok / Sokken – Little Man Happy
  2. Schoenen Maison Mangostan

  1. Sweater / Rok / Sokken – Little Man Happy
  2. Schoenen Maison Mangostan

Foto’ door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

1 Reactie

  • door Pimsa
    Posted 24 oktober 2018 07:44 0Likes

    Dankje voor een leuke selectie

Plaats een reactie