FLORIJN VAN TOP TOT TEEN IN LITTLE MAN HAPPY

FLORIJN VAN TOP TOT TEEN IN LITTLE MAN HAPPY

Kennen jullie het kinderkleding merk Little Man Happy al? Zo niet, dan mag je deze linea recta op je favorieten lijstje zetten. De nieuwe wintercollectie is ook zeker weer om te smullen en vandaag laten we je graag de outfit van Florijn zien. Van top tot teen in Little Man Happy!

Ja, normaal gesproken houden we hier bij Kindermodeblog wel van een lekker mix & match van verschillende merken. Maar soms, als de kans zich voor doet, moet je er voor gaan. En met deze outfit krijgt Florijn iedergeval alle ‘hands up’! Het grootste deel van de collectie van dit kinderkleding merk is unisex en daarom extra leuk. Fijn detail is dat de stoffen heerlijk zacht zijn. Helemaal onderaan de blog geven we je vast een sneak peek van nog meer leuke blogs die we snel zullen delen op Kindermodeblog. Stay tuned!!

En we hebben heel leuk nieuws, want in samenwerking met Little Man Happy komt er een hele toffe win-actie aan later deze week. Volg Kindermodeblog op Instagram om dit niet te missen!

Klik hier om naar de webshop van Little Man Happy te gaan

Klik hier om naar de webshop van Little Man Happy te gaan

Ken jij het kinderkleding merk Little Man Happy al?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie