LITTLE PIECES | OUTFIT NANNA


Soms hoeft het samenstellen van een outfit helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met de juiste eyecatchers kan iets simpels als een jeans met een trui omgetoverd worden in een te gekke outfit. Een voorbeeld van zo’n outfit heeft Nanna vandaag. Ze draagt namelijk een mega coole hairy trui met grafische print van Little Pieces die op zichzelf al cool genoeg is, en dus helemaal geen poespas meer nodig heeft. Stoere jeans van de Zara en simpele sneakers eronder en klaar is Kees, of eigenlijk klaar is Nanna in dit geval 😉 Wat vinden jullie van Nanna’s coole hairy trui? Have a great day!

Via deze link kun je de trui van Little Pieces shoppen

_63A1259

_63A1288

_63A1291

_63A1266

_63A1263

Klik hier om de Little Pieces trui te shoppen

Wat vind jij van deze trui?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

0 Reacties

 • door Sonja
  Posted 9 september 2015 07:36 0Likes

  Wat een geweldige trui ??!

  • door Free
   Posted 27 september 2015 19:27 0Likes

   Heey Sonja, ik zie je reactie nu pas 😉 Hij is leuk hè en zooooo lekker zacht!! XFree

Plaats een reactie