LITTLE INDIANS | OUTFIT LOT


Wat een heerlijke outfit draagt Lot! Lekker zomers door de lichte kleurtinten en weer of geen weer – je weet het hier in Nederland immers nooit – van deze sweater krijgt je toch echt de zomerkriebels. Lot draagt een sweater van Little Indians, een superleuk kinderkleding merk met een lichte bohĂ©mien touch. De sweater voelt super zacht aan en is door de iets dunnere stof ook heerlijk gedurende het zomer seizoen. De combinatie van de oud roze kleur en de tekst Boho Baby maken van deze sweater een echte eye catcher! Lot draagt ‘m op een shortje van de Zara met patches, helemaal volgens de laatste trends! Maar ook op een jeans of een rokje is de sweater prima te mixen en matchen. Lot kan heerlijk gaan rennen en spelen! Have a fashionable day!

Oh en psssssst, je shopt deze sweater nu ook nog eens in de sale 😉 Hurry Hurry!

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_63A1643

_63A1594

_63A1622

_63A1690

_63A1710

Klik hier om de sweater direct in de sale te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Lot?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie