JAELYN IN BLOEMENJURK MILK COPENHAGEN


JAELYN IN BLOEMENJURK MILK COPENHAGEN

Door Nienke:

Ik heb een zwak voor bloemenprintjes. Vooral met kleine, fijne bloemetjes en in mooie kleurcombinaties. Ik was op slag verliefd op de print van dit jurkje. Ik zei in m’n vorige blog al, dat de volwassen versie nog op mijn wishlist staat want ik vind ‘m zó mooi! Het materiaal en de kwaliteit is ook echt prachtig! Hij is heel mooi te combineren met een maillot in een warme herfsttint (oker, camel, bordeaux) of een donkerblauwe of petrol kleurige en super leuk ook met een oversized vest of oversizede trui er over. Bij het maken van deze foto’s was het nog tegen de 30 graden, dus daarom wederom met sandalen er onder. Maar we hebben ook nog even foto’s gemaakt met wat stoerdere boots er onder, om te laten zien hoe tof dat ook staat. Die warme sokken en schoenen vond Jaelyn al geen heel geweldig plan, dus de maillot en trui heb ik d’r maar niet aan gedaan. Die zul je er zelf even bij moeten denken.

Jaelyn zelf vindt deze jurk ook helemaal geweldig! Deze is van de drie Milk Copenhagen jurken die ze heeft het meest favoriet bij haar. Ik denk dat dat komt doordat deze het beste “zwiert” en hij heeft natuurlijk bloemetjes, daar is Jaelyn ook dol op. Ik vind ‘m qua kleuren ook heel mooi bij haar ogen staan. Groen doet het altijd goed bij haar groene ogen. Ik denk dat dit haar verjaardagsjurk gaat zijn eind van deze maand en/of op haar feestje volgende week.

 Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

En shop hier de jurk bij Milk Copenhagen

 Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

En shop hier de jurk bij Milk Copenhagen

Is dit ook een jurk waar jouw dochter helemaal verliefd op zou worden?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie