JAELYN IN PANTERJURK MILK COPENHAGEN


JAELYN IN PANTERJURK MILK COPENHAGEN

Door: Nienke

Jullie zullen vast, net als ik, Milk Copenhagen al eens voorbij hebben zien komen op Kindermodeblog? Hebben jullie de nieuwe collectie al gezien? Ik vind ‘m echt fantastisch! Die jurken! Ook voor dames! Ook een mega tip voor de mama’s die graag twinnen met hun dochter(s). Super mooie jurken! Om te beginnen deze. Panter, ruches… Do I need to say more? Ja en het model van dit jurkje, dat vind ik ook echt hélemaal geweldig! Zo wijd. Zo’n oversizede look. Zó leuk!

Toen we door de stad liepen trok ze ook veel bekijks. Nou gebeurt dat wel vaker, maar er waren ook echt veel mensen die een opmerking over haar jurk maakte. En Jaelyn begon na elk compliment meer te stralen. In het begin, toen we net in de stad waren, zei ze nog: “Mama, die mensen keken naar mij. Waarom kijken ze zo naar mij?” “Nee laat maar” zei ze “ik weet het al. Omdat ik zo mooi ben.” Oh ik smelt dan. Dat heeft ze natuurlijk niet zelf bedacht, maar dat is iets wat ik haar altijd zeg. En ik hoop toch zo dat ze deze zelfverzekerdheid vast weet te houden. Want dat is iets waar ze wel steeds meer mee bezig is, sinds ze naar school gaat. Wat andere mensen zullen denken. Ik probeer haar in te prenten dat het er niet toe doet wat anderen denken, maar dat ze altijd moet doen wat zij zelf wilt of leuk of mooi vind.

Ik heb nog meer geshopt van Milk Copenhagen, maar ik ga nog even niet verklappen wat dan precies. Daarvoor zal je even moeten wachten op mijn volgende outfit blog.;)

Liefs Nienke

Klik hier om de jurk te shoppen & Check via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

Klik hier om de jurk te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie