DIT IS DE TRENDKLEUR VOOR DIT NAJAAR!


DIT IS DE TRENDKLEUR VOOR DIT NAJAAR!

Door Rosanne:

Oker… geel… of oker goud. Net hoe je het zelf wilt noemen. Volgens mij is dat echt een kwestie van : “You either love it or you hate it” . Ik zie instagram accounts waar de kleur het thema van de feed lijkt te zijn, uitspraken van mama’s die eindigen met : “Okergeel? Nee dat is echt niks voor mij.”

En dan heb je nog mama’s waarbij de kleur het niet zoveel uitmaakt.

In welke categorie hoor jij dan? Hoor ik je denken. Laten we het erop houden dat de kamer van Jóah een okergele lambrisering heeft (al ben ik nu op zoek naar wat anders) en er toch zeker een aantal items in de kast behoren tot de categorie ‘okergeel’ . Best netjes toch?

Oh shoot.. vergeten te vermelden dat een muur in de woonkeuken er ook aan heeft moeten geloven. En ja, dat vond mijn man goed. Bless him.

Ik kreeg zo dus laatst een pakketje in de brievenbus. Ebzo stond er op en daar word ik altijd al lichtelijk blij van! De trui die ik er toen uithaalde deed dat alleen maar meer worden. Kijken jullie mee naar de supertoffe items uit dit pakketje van de nieuwe collectie van Ebzo?

Klik hier om naar de webshop van Ebzo te gaan

Klik hier om naar de webshop van Ebzo te gaan

Wat vind jij van de trendkleur oker geel? Heb jij al items in deze kleur geshopt?

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie