PINK: DE TRENDKLEUR VOOR DIT SEIZOEN


PINK: DE TRENDKLEUR VOOR DIT SEIZOEN

Roze, roze en nog eens roze. Van poederroze tot zalm en knalroze, dit zomer seizoen kunnen we niet om deze trendkleur heen. En nu denk je in eerste instantie misschien alleen aan meisjes, maat niets is minder waar. Ook voor de jongens is roze dit seizoen een echte trendkleur ( hierover later meer op Kindermodeblog) Het fijne van deze kleur is dat ‘ie goed te combineren is met andere kleurtinten en je ‘m eigenlijk vanaf nu het hele jaar door kunt dragen. Wij hebben vast 10 pink items voor je bij elkaar geshopt, dus doe er je voordeel mee 😉

Wat vind jij van deze trendkleur? En heb jij al pink items in de kast liggen voor dit seizoen?

  1. Trui Bellerose
  2. Jack Mango
  3. Jasje Stella Mccartney
  4. Tas Zara
  5. Trui Scotch R’belle
  6. Jumpsuit Mango
  7. Broek NOP
  8. Sneakers Mango
  9. Broek Stella Mccartney
  10. Trui Bobo Choses

Voor welke items kies jij?

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie