KINDERMODE TRENDKLEUR: LILA!

KINDERMODE TRENDKLEUR: LILA!

Een trendkleur die perfect is voor deze zomer? Lila is your new best friend! Van fel paars tot de zachte lavendel en lila tonen. Deze zachte en vriendelijke kleur brengt het warme zomergevoel extra met zich mee. Yes, deze kleur is een heuse trend dit seizoen. Hoewel de kleur in de kindermode nog niet volop te zien is, is dit in de volwassen mode zeker wél het geval.

Genoeg reden om deze trendkleur even extra in het zonnetje te zetten. Want er is genoeg leuks te vinden en in deze trendkleur gaan jij en je kids deze zomer zeker shinen. Match verschillende paarse/lila items met elkaar, of geef de outfit een stoere twist door een lila item bijvoorbeeld met denim te combineren. Wij hebben 10 trendy én lila  items voor kids bij elkaar geshopt. Benieuwd wat jullie van deze nieuwe trendkleur vinden.

 

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

  1. T-shirt Little Man Happy
  2. Sokken Arket
  3. Kimono Iglo + Indi
  4. Short The Animal Observatory
  5. Sweater Mango
  6. Short Mango
  7. Badpak Next
  8. Playsuit The Animal Observatory
  9. Schoenen Vans
  10. T-shirt ZARA

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

Benieuwd naar de andere trendkleur van dit seizoen? Én hoe je deze draagt? Klik hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie