BEAU IN SPROET & SPROUT WINTERCOLLECTIE


BEAU IN SPROET & SPROUT WINTERCOLLECTIE

Door Nathalie:

Langzaam aan is het herfst aan het worden. Overdag hebben we soms nog hele lekkere zonnige dagen, maar aan de vochtige ochtenden merk je dat de herfst echt begonnen is. Ondanks dat ik de zomer heerlijk vind, kan ik er ook heel erg van genieten om het huis weer helemaal gezellig te maken voor de winter. In de winter leef je gewoon meer binnen en die omgeving moet fijn zijn. Nu we net verhuisd zijn kan ik weer helemaal los op het inrichten….heerlijk. Uren zoeken op Pinterest naar nieuwe dingen. In dit huis heb ik veel gebruik gemaakt van de kleur groen gecombineerd met wit en zwart. Het is nog lang niet af, maar het begin is er.

Ook voor kleding vind ik de kleur groen geweldig en ook dit seizoen zijn er genoeg mooie items te vinden. Sproet en Sprout heeft ook deze winter weer zo’n gave collectie met super leuke prints en mijn favo kleur. Ik werd er dan ook weer helemaal blij van. Beau is gek op kleine beestje….lees insecten. Op zijn kamer heb ik ook een muur beplakt met zwarte kevertjes.  Heel schattig al zeg ik het zelf.  Dit shirtje kon ik dan ook niet laten liggen. Een mooie warme kleur groen met insectenprint. Dit keer heb ik hem nog met een zomers broekje gecombineerd van Phil and Phae en groene Vans, maar straks in de winter kan je hem met een toffe jeans of zwarte jogger combineren met stoere sneakers of een leren laarsje. Wat vinden jullie van de collectie van Sproet en Sprout?

Klik hier om het T-shirt van Sproet & Sprout te shoppen bij Kixx Online

Klik hier om het T-shirt van Sproet & Sprout te shoppen bij Kixx Online

Heb jij al iets geshopt uit de nieuwe collectie van Sproet & Sprout?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie