SPROET & SPROUT DE NIEUWE SWEATER VAN BEAU


Door Nathalie:

Heerlijk dat we alweer in maart zitten… De zomer komt voor mijn gevoel steeds meer in het zicht. Zeker nu zo af en toe de zon ook heerlijk aan het schijnen is en de dagen ook weer wat langer worden. Op een of andere manier heb ik daardoor meer energie en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik zie ook weer zoveel leuke nieuwe zomerse items voor de kids voorbij komen. Het vervelende is dat je die echte zomerse items eerst nog in de kast moet leggen alvorens ze eindelijk gedragen kunnen worden. Uiteraard koop ik zo af en toe al wel wat voor de hete dagen, maar het liefst koop ik items die ze gelijk aan kunnen. Die tik heb ik voor mezelf en die trend zet ik bij mijn jongensharem gewoon door.

Beau had echt weer wat nieuws nodig want hij groeit als kool maar dat moet er uiteraard wel zomers uitzien. Nu kwam ik bij Sproet & Sprout deze super toffe “shark” trui tegen. Wit met zwarte haaienvinnen. Lekker stoer! Beau is geen bleek kindje dus hij kan wit goed hebben en ik krijg er dat heerlijke zomerse gevoel bij. Deze print is goed te combineren door de monochrome kleurencombi. Uiteraard op een leuke stoere grijze jeans, maar op een streepjes legging van Mingo staat die ook super. Ik heb hem nu gecombineerd op een stoere I dig denim jeans met een lichte washing. En als het straks dan echt zomer gaat worden dan kan je de trui goed in plaats van een jas gebruiken. Wat vind jij ervan?

Je kunt de sweater hier shoppen bij Sproet & Sprout

in de open haard op het trapje II op het trapje IIII op het trapje op zijn stoeltje II

Klik hier om de sweater van Beau direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Is deze sweater ook iets voor jouw kindje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie