LANCERING WINTERCOLLECTIE SPROET & SPROUT !!


Yes yes yes!! Er is vandaag weer een te gekke wintercollectie gelanceerd, namelijk die van het Nederlandse kinderkleding merk Sproet & Sprout! Je snapt dat ik dit natuurlijk meteen met je wil en moet delen – zoals je weet ben ik fan van dit kindermode merk –  maar naast dat de nieuwe wintercollectie vanaf vandaag verkrijgbaar is zijn er ook een paar hele leuke nieuwtjes waar ik je graag wat meer over vertel!

Vanaf dit winter seizoen is de maatvoering van dit hippe kinderkleding merk namelijk uitgebreid tot de leeftijd van 6 jaar en kunnen nu ook grotere kinderen fashionable de deur uit in Sproet & Sprout! Maar er is méér, want niet alleen is Sproet & Sprout nu in grotere maten verkrijgbaar, nee, ook is de collectie uitgebreid met echte winterjassen én denim broekjes en jasjes. Hoe tof is dit?!! De wintercollectie van Sproet & Sprout neemt ons dit seizoen mee naar de witte wereld van de Noordpool en winter pret met de Eskimo’s! Iglo’s, walrussen, sneeuwballen en vissen zijn dan ook terug te zien in speelse zwart/wit prints, maar ook grappige tekst pints met een knipoog mogen niet ontbreken. De collectie bevat rijke, uitgewerkte materialen die allemaal super zacht aanvoelen en vooral heel comfortabel zitten.

Zelf vind ik de winterjassen echt he-le-maal het einde en moet je echt zien, maar ook de geruite blouse, print broekjes, t-shirts en jurkjes zijn echte musthaves voor komend seizoen! Ik denk alleen maar hebben,hebben,hebben! Neem vooral snel zelf een kijkje op de website, ik ben benieuwd welke items jij het aller aller leukste vindt! Laat je het even weten? 🙂

Je kunt hier direct naar de website van Sproet & Sprout om de wintercollectie te shoppen

1 1-165 1-190 1-8 1-204 1-221 1-207a 1-2391-235 1-2451-255

Klik hier om direct naar de webshop van Sproet & Sprout te gaan

Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van Sproet & Sprout?

Tags: , , ,

Plaats een reactie