MILK COPENHAGEN NIEUWE COLLECTIE + SHOPPING ADVISORS GEZOCHT


Weet je nog dat ik jullie vorig seizoen heb verteld over het kinderkleding merk Milk Copenhagen? Ik zat toen op het puntje van m’n stoel omdat ik de collectie van dit Deense kindermode merk zó gaaf vond én vind! Ik heb namelijk de eerste beelden van de nieuwe zomercollectie al mogen zien – en mag ze vandaag ook met jullie delen – en ik word alweer helemaal enthousiast. Ik heb al een paar hele gave items en printjes gespot, jij ook?

Voor wie Milk Copenhagen nog niet kent even een kleine recap. Milk Copenhagen is zoals hierboven gezegd een Deens kindermode (en dames!) label in het homeshopping segment. Dit houdt in dat de collecties vanuit huis verkocht worden door shopping advisors (hierover zo meer!) Niet in een winkel, maar gezellig (‘s avonds) bij een van de gastvrouwen thuis, samen met een groep vriendinnen die net als jij ook van shoppen houden 😉 De collectie bevat comfortabele basics, maar ook echte eye-cathers voor komend seizoen. Want als er iets is waar je vanuit kan gaan is dat Milk Copenhagen de nieuwste trends op de voet volgt. Super leuk!

Milk Copenhagen zoekt nieuwe shopping advisors

Net als vorig seizoen heb ik dus weer heel leuk nieuws! Want Milk Copenhagen is opzoek naar nieuwe shopping advisors en misschien dus wel naar jou! Gaat jouw hart sneller kloppen van kindermode en lijkt het jou te gek om de collectie van Milk Copenhagen d.m.v. homeshopping of evenementen bij jou in de buurt te verkopen? Grijp dan nu je kans. Je krijgt training van het team van Milk Copenhagen die jou alle ins & outs van de nieuwe collectie vertellen zodat jij jouw klanten tot in de puntjes kunt adviseren. 

Als shopping advisor heb je gedurende het verkoopseizoen beschikking over de complete collectie in verschillende maten en kleuren waardoor de klant alle artikelen kan bekijken, voelen én natuurlijk passen. Via een online systeem wordt de bestelling vervolgens ingevoerd, gepakt in het magazijn in Denemarken en van daaruit direct bij de klant thuis afgeleverd. 

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Stuur dan snel een mail naar Marjoleine: mde@milkcopenhagen.com en wie weet ben jij een van de nieuwe shopping advisors van Milk Copenhagen. Bij twijfel sowieso mailen!! Succes en go for it!

Klik hier om naar de website van Milk Copenhagen te gaan

Plaats een reactie