SHOPPING : HIPPE MEISJES KINDERKLEDING


Rokjes, jurkjes, vrolijke kleuren en printjes! Shoppen voor meiden is toch wel echt één van de leukste dingen om te doen, vind je ook niet? Durf verschillende kleuren en prints met elkaar te combineren, want vaak zijn de niet voor de hand liggende combi’s het allerleukste! Wij hebben 10 meisjes musthaves voor je bij elkaar geshopt! Welke is jouw favoriet? En die van je dochter? Je kunt de items shoppen via de linkjes onder de blog!

shopping where is marlo

  1. Trui Repose AMS
  2. T-shirt Bang Bang Copenhagen
  3. Legging Where is Marlo
  4. Schoenen Maison Mangostan
  5. Jas Mon petit Loup
  6. Jurk Bang Bang Copenhagen
  7. Rok Where is Marlo
  8. T-shrt Frnky’s
  9. Rok Bobo Choses
  10. Top Where is Marlo

Welke van deze 10 musthaves zijn jouw favoriet?

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie