AMERICA TODAY JUNIOR FOTO REPORT

AMERICA TODAY JUNIOR FOTO REPORT

Yes! Ga er even lekker voor zitten, want we hebben een mega foto report voor je klaar staan van de styling middag afgelopen woensdag bij America Today Junior in Bussum!! Wat was het gezellig en wat hebben we veel kids (vooral heel veel meiden;)) gestyled in een gave nieuwe outfit. Wanneer je er afgelopen woensdag helaas niet bij kon zijn zit deze blog bommetje vol outfit inspiratie.

BEKIJK HIER ALLE OUTFIT FOTO’S VAN AFGELOPEN WOENSDAG BIJ AMERICA TODAY

Want de nieuwe wintercollectie van America Today Junior ziet er echt héél goed uit. Een perfecte combinatie van items die super draagbaar zijn, maar tegelijkertijd ook helemaal volgens de laatste trends zijn. Van flair jeans tot stoere bombers en van spijkerjacks – mét teddy kraag – tot sporty trackpants. Super te mix & matchen en daarmee eindeloos te combineren dit najaar. Oh en de jeans met de sterren print is hier ook favoriet… Check ‘m hier.

Je snapt dat de outfits zó waren gemaakt. Voor iedereen die er afgelopen woensdag bij was: superleuk dat jullie er waren en wat waren jullie allemaal relaxed, gezellig en vrolijk! En dat laatste is zeker terug te zien op de foto’s. Kijk je gezellig mee?  En vergeet ook zeker alle outfit foto’s niet te bekijken ter inspiratie. Laat je even weten wat jij van de nieuwe wintercollectie van America Today vindt?

Klik hier om naar de webshop van America Today te gaan 

BEKIJK HIER ALLE OUTFIT FOTO’S VAN AFGELOPEN WOENSDAG BIJ AMERICA TODAY

BEKIJK HIER ALLE OUTFIT FOTO’S VAN AFGELOPEN WOENSDAG BIJ AMERICA TODAY

Klik hier om direct naar de webshop van America Today te gaan

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie