FOTO REPORT AMERICA TODAY UTRECHT

Wauw wat een te gek weekend hebben we achter de rug! Dit weekend stond het team van Kindermodeblog namelijk niet in één maar in twee verschillende kinderwinkels in het land klaar om kinderen te stylen. We hebben dit weekend ongeveer 80 kinderen gestyled dus je snapt,  we willen graag een heleboel verschillende outfits met jullie delen 😉

America Today Junior

Zaterdag waren we bij America Today in het centrum van Utrecht waar ze naast de reguliere collectie ook de junior collectie verkopen. Sinds een paar jaar verkoopt America Today namelijk ook hele gave kinderkleding voor jongens en meisjes. Dat zal de vaste volgers van Kindermodeblog vast ook niet ontgaan zijn, maar mocht je nieuw zijn hier en/of de collectie van America Today Junior nog niet gezien hebben, dan moet je dat echt even doen . #Tip! Sportief, stoer en helemaal in de America Today stijl zoals je dat van ze gewend bent. De gehele collectie is makkelijk combineerbaar. Wel zo makkelijk 😉

De outfit foto’s van alle kids zullen ook heel snel online komen in het album op Facebook, maar kijk nu alvast lekker mee naar de behind the scenes foto’s van afgelopen weekend. Wij worden er vrolijk van! Jij ook?

Kindermodeblog on Tour next stops:

Heb jij al een kijkje genomen op onze speciale onze speciale Kindermodeblog on Tour pagina? Je vindt hier alle info over de Tour, deelnemende winkels én de mooie prijzen die er te winnen zijn. Zo staat het team van Kindermodeblog aankomende zaterdag 15 april voor jou en je kind(eren) klaar bij Denderz in Groningen zijn we woensdag 19 april bij Stoerkids in Hilversum en sluiten we de tour zaterdag 22 april af bij Petozzi in Den Bosch! Nog genoeg leuks op de planning dus! Kom je gezellig langs?

Klik hier om de kinderkleding collectie te shoppen bij America Today

Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

& Klik hier om direct naar de webshop van America Today te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie