FOTO REPORT AMERICA TODAY JUNIOR UTRECHT

De kop is eraf! Afgelopen zaterdag 26 augustus was de eerste Back to School Tour styling dag van dit seizoen en wat wat het een leuke en gezellige dag! Dit weekend stond ik samen met mijn team in de America Today Junior in Utrecht. En wat was het een leuke mix van jongere kinderen en tieners. Super leuk om te zien en natuurlijk deel ik graag de eerste beelden met je ūüôā Want die zijn om vrolijk van te worden vind je niet? Het album met alle outfit foto’s van de kinds¬†komt ook snel online op Facebook dus blijf Kindermodeblog zeker in de gaten houden.

America Today Junior

De nieuwe wintercollectie van America Today Junior ziet er dit seizoen ook weer waanzinnig uit. Items met een stoere, sporty¬†uitstraling die je goed met elkaar kunt mix & matchen.¬†Perfect voor het nieuwe schooljaar dus. Heb je de nieuwe collectie nog niet gezien? Laat je dan zeker inspireren door de foto’s en neem snel een kijkje in de (web)shop van America Today. Een echte aanrader, zeker ook voor¬†tiener jongens en meisjes!

Kindermodeblog Back to School Tour

Natuurlijk gaan we de komende weken nog langs meer hippe kinderkleding winkels! Zo reizen we zaterdag 9 september af naar Groots & kleintje in Hendrik Ido Ambacht , staan we die week erna op 16 september voor je klaar bij Lou & Blue in Alkmaar en sluiten we de Tour zaterdag 23 september af bij Stoerkids in Haarlem. Klik hier voor alle info. Super leuks als je gezellig langs komt voor persoonlijk styling advies of om gewoon even gedag te zeggen!

Klik hier om de kinderkleding collectie te shoppen bij America Today Junior

Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free

Klik hier om te zien naar welke winkels we de komende weken nog meer gaan

& Klik hier om direct naar de webshop van America Today te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie